ingatlan

A blog főleg Dunakeszivel és térségével (Fót, Göd, Sződ, Sződliget, Őrbottyán, Veresegyház, Csomád, Erdőkertes) foglalkozik, ajánlatokat mutat be és ismeretet terjeszt a településekről ingatlanos szemmel. Amennyiben bármi észrevétele, hozzászólása lenne az ingatlanokhoz, kérem, üzenjen nekem az atlaszhaz@vnet.hu címre.

Friss topikok

  • t3v, az okostojas: a legfontosabb a méretarányos alaprajz. konyha és fürdő fotó mindenképpen, kert, esetleg emeletesn... (2012.08.12. 21:44) Ingatlan hirdetés a vevő szemével

HTML

Balaton partján eladó szálló

2008.11.21. 20:34 | ARTclub | Szólj hozzá!

A Wellness Panzió és camping a Nyugat-Balatoni régióban, a 71-es főút mentén, Keszthely és Hévíz közelében található, nyugodt, csendes zöldövezetben, közel 4,5 hektáros területen. Besorolása Ü4-es, 16 éve működő vállalkozás. Majd 14.000 nm beépitett terület, 11 kényelmes családi lakosztály és 14 modern, kétágyas szoba. A lakosztályok két hálóból, fürdőszobából, nappaliból állnak, mindegyikhez saját terasz és parkoló tartozik. Színes Tv, hűtőszekrény, kávéfőző, mikró és széf szolgálja a családok kényelmét. A részben balkonos szobákhoz saját fürdőszoba tartozik és színes Tv-vel, széffel, hűtőszekrénnyel felszereltek. A szobák és a lakosztályok pótágyazhatóak. Szépségszalon, két jacuzzi, 12x5 m-es medence, szauna, játszótér, petanque, asztalitenisz és teniszpálya, parkolás, Balatoni Bringakörúthoz saját bekötő út. A Balaton 350 méterre található (saját strand, kikötő kialakitható), ca. 800 méterre van a strand a vonatállomással egyetemben. Az üdülő területén található Halászcsárdában (130 fős) kellemes környezetben étkezhetnek a vendégek, továbbá 100 fős rendezvényrész is a rendelkezésükre áll. Konyha teljesen felszerelt, gépesitett, eu-s előirásoknak megfelel. Az ingatlanhoz tartozik 3 privát lakás (ca. 250 nm), továbbá bejáratott camping hozzá rendelt infrastruktúrával. Az egész létesitmény 2006-ban lett felújitva, modernizálva. A vállalkozás céggel együtt kerül értékesitésre családi okokból teljes berendezéssel, vendégkörrel. Az üzleti eredmény folyamatos emelkedést mutat, természetesen a vevő részletes betekintést kap a gazdálkodásba, és a vállalkozás eredménykimutatásába.

További részletek: http://ingatlanok.hu/ingatlan/elado/panzio/Keszthely/1789078

Címkék: balaton ingatlan üzlet befektetés szálloda eladó kft. panzió atlaszház atlaszházkft

A bejegyzés trackback címe:

https://laknikell.blog.hu/api/trackback/id/tr13781879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása