ingatlan

A blog főleg Dunakeszivel és térségével (Fót, Göd, Sződ, Sződliget, Őrbottyán, Veresegyház, Csomád, Erdőkertes) foglalkozik, ajánlatokat mutat be és ismeretet terjeszt a településekről ingatlanos szemmel. Amennyiben bármi észrevétele, hozzászólása lenne az ingatlanokhoz, kérem, üzenjen nekem az atlaszhaz@vnet.hu címre.

Friss topikok

  • t3v, az okostojas: a legfontosabb a méretarányos alaprajz. konyha és fürdő fotó mindenképpen, kert, esetleg emeletesn... (2012.08.12. 21:44) Ingatlan hirdetés a vevő szemével

HTML

Dunakeszin kitűnő közlekedés mellett eladó lakás

2008.12.04. 16:03 | ARTclub | Szólj hozzá!

DUNAKESZIN a Gyártelepi vonatállomásnál, kitűnő közlekedési adottságú, 2004-ben átadott, liftes társasházban III. emeleti, csendes utcára néző öröklakás. 41 nm alapterület, 1 szoba + nappali amerikai-konyha étkezővel, 1 fürdőszoba WC-vel. 5 nm erkély (kijárat nappaliból és hálóból egyaránt), 5 nm tároló, ház előtt parkoló. Egyedi mérőórák, házközponti gázkazán. A lakás jó állapotú, keleti fekvésű.

http://atlaszhaz.hu/index.php?type=ingdetails&id=2829

Címkék: ingatlan lakás eladó dunakeszi ingatlanközvetítés atlaszház atlaszházkft

A bejegyzés trackback címe:

https://laknikell.blog.hu/api/trackback/id/tr99804247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása